Evenimente
Festivalul „Regina Vioara” readuce în scenă creaţii din repertoriul lui Serghei Lunchevici
La Chişinău se desfăşoară ediţia a VI-a a Festivalului internaţional de muzică violonistică „Regina Vioara”. În scenă vor urca artişti din Republica Moldova, dar şi din România, Israel şi Statele Unite ale Americii. Invitatul special al evenimentului este violonistul român Alexandru Tomescu.
La Chișinău va avea loc cea de-a VI-a ediție a Festivalului „Regina Vioară”
Cea de-a VI-a ediţie a Festivalului internaţional de muzică violonistică „Regina Vioară” va avea loc la Chișinău, în perioada 3-6 septembrie curent. În cadrul evenimentului, pe scenă vor evolua artiști din SUA, Israel, România, precum și Republica Moldova, iar invitatul special al ediției va fi renumitul violonist român Alexandru Tomescu.
Expoziție de pictură și de carte, în ajunul Zilei Independenței
Lucrări de pictură ai artiștilor plastici din țară, dar și de peste hotare vor fi vernisate pe 25 august în incinta Biroului Relaţii Interetnice. Expoziția „Moldova Independentă” își propune să contribuie la educarea tinerei generaţii în spiritul dragostei faţă de ţară şi a respectului faţă de trecut şi tradiţiile poporului.
Festivalul "Gustar" îşi deschide uşile timp de TREI zile. Detalii despre transport, muzică şi preţuri
Festivalul de muzică „Gustar 2014” va fi organizat în acest an într-un mod deosebit, comparativ cu anii trecuţi. Aflat la cea de-a cincea ediţie, va dura, în premieră, trei zile, iar pe scenă vor evalua mai mulţi artişti din ţară şi de peste hotare. 
Piese din creațiile lui Mozart și Ceaikovski vor răsuna mâine în Scuarul Catedralei
Mâine, 22 august, Chișinău Youth Orchestra (CYO) va continua seria de concerte estivale de muzică clasică, sub sloganul „Cu plăcere, CYO” oferite chișinăuienilor tradiţional pe durata verii.
Programul manifestărilor dedicate Zilei Independenței
Cu prilejul celei de a 23-a aniversare de la proclamarea independenței Republicii Moldova, în capitală vor avea loc un șir de evenimente. Programul începe pe 26 august la Palatul Republicii, unde vor fi decernate Premiile Naţionale. 
 
Filmul "Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II"
Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II  este al cincilea şi ultimul film din seria Twilight, ecranizând a doua parte a ultimei cărţi care continuă povestea cuplului Bella-Edward Cullen. După ce Bella este transformată în vampir de către Edward cu scopul de a-i fi salvată viaţa...
Concert jubiliar - Anişoara Puică
Anişoara Puică vă invită la o Seară de creaţie sub genericul "O înţelegere cu anii am să fac", unde intenţionează să-şi adune toţi prietenii şi admiratorii. Pe parcursul evenimentului vor fi interpretate live toate piesele care au reuşit să devină fredonate de către public.
Sala cu Orgă: Inaugurarea stagiunii 2012-2013

Marţi, 25.9.2012, Ora: 18:00
Sala Cu Orgă [81 Bulevardul Ştefan Cel Mare şi Sfînt, Chişinău MD-2012]